Alege partenerul
potrivit
business-ului tau.

Fundal static

Scentaroma detine in portofoliu solutii complete de la ambientarea spatiilor publice si rezidentiale, pana la servicii specializate si personalizate de aroma branding.


Tehnologia folosita transforma parfumul lichid in micro-picaturi (vapori uscati) ce fac ca parfumul sa stea mai mult timp in aer si sa nu se depuna pe suprafete, dispersia parfumului  realizandu-se uniform.
Sistemele de difuzare sunt programabile ceea ce ajuta la eficientizarea consumului: tehnologie ultra performanta ce permite programarea pe minute, ore, zile si saptamani, personalizat pe nevoile tale!
Sigur de utilizat in sisteme HVAC, dispersia parfumului poate fi realizata cu succes si in mod uniform  in spatii mari si foarte mari, chiar si acolo unde poate parea imposibil, tehologia noastra face sa fie posibil!

Fundal static

Setăm standardul în domeniul odorizării

De peste 10 ani, stabilim standardul în domeniul odorizării și ambientării spațiilor publice din Romania. Promoăm cele mai noi tehnologii nepoluante și folosim arome pe bază de uleiuri esențiale naturale 100% biodegradabile și reciclabile.