Rămâi în mintea
și în sufletul
clientului.

Fundal static

Prin aromatizarea spatiilor de lucru, de cumparare si de trafic comportamentul decizional poate fi schimbat intr-un mod pozitiv pentru business,

mirosul fiind conectat cu emotiile ce creeaza memorii.

Creează emoție
prin simțuri

Ramâi în mintea
și în sufletul clientului

Lucrează cu
aromele potrivite

%

din emoții sunt
declanșate de miros

Fiecare aromă afectează diferit oamenii. De exemplu, aroma de scorțișoară reduce erorile din domeniul financiar cu până la 75%. Aroma de levanțică are același efect relaxant ca un masaj, iar menta face minuni pentru concentrare.

%

din oameni țin minte
un miros peste un an

Brandingul s-a bazat întotdeauna pe legăturile emoționale dintre brand și consumator, iar acesta te va ține minte dacă ii oferi un mediu relaxat și primitor care îi mangâie simțurile. 65% din consumatori iși pot aminti cu exactitate un miros chiar și după un an.

%

Aroma de scorțisoară
reduce erorile cu

Fiecare aromă afectează diferit oamenii. De exemplu, aroma de scorțișoară reduce erorile din domeniul financiar cu până la 40%. Aroma de levanțică are același efect relaxant ca un masaj, iar menta face minuni pentru concentrare.

Fundal static

Setăm standardul în domeniul odorizării

De peste 10 ani, stabilim standardul în domeniul odorizării și ambientării spațiilor publice din Romania. Promoăm cele mai noi tehnologii nepoluante și folosim arome pe bază de uleiuri esențiale naturale 100% biodegradabile și reciclabile.